Toamna se numără bobocii, nu-i așa? Deci și eu mă întorc la cursuri!

În această vară m-am decis să mă înscriu la cursuri de criminalistică și am tot căutat variante, dar niciuna nu m-a mulțumit pe deplin. Până ieri, când Florin mi-a trimis un link cu patru cursuri de forensics. M-am înscris la toate și deja l-am început pe primul, Psihologie criminalistică, curs susținut de cea mai mare instituție academică din UK și una dintre cele mai bune la nivel mondial în ceea ce privește învățământul la distanță.

imagine preluată de pe drugitalas.org
 

Vor urma opt săptămâni de studiu, care acum nu îmi par foarte intense, dar sunt convinsă că lucrurile se vor schimba pe parcurs. Voi avea teme pentru acasă, articole de citit, interviuri de văzut, teste și examene de susținut. Trebuie să dezbat cu colegii din toată lumea pașii din curs, să pun întrebări, să mă documentez și să fiu activă.

imagine preluată de pe http://forensicsciences.columbian.gwu.edu/

Celelalte trei cursuri au câte șase săptămâni fiecare și vor începe în lunile următoare, la universități ce se află în top 20 în Marea Britanie.

Sunt foarte entuziasmată de ideea de a studia în acest domeniu, mai ales că materialele de curs se bazează pe ultimele tehnici și metode în criminalistica din UK și SUA!

Urați-mi succes și note mari!

Imaginea principală a fost preluată de pe http://www.sndf.eu/.