Săptămâna trecută am avut onoarea de a participa la lansarea librăriei Books & Co., prima librărie de carte academică și de ficțiune din București, librărie patronată de Grupul Editorial Tritonic și găzduită de Facultatea de Sociologie de pe Schitu Măgureanu.

La deschiderea oficială au participat Prof. Univ. Dr. Doru Buzducea, Decan al Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universității din Bucureşti, Bogdan Hrib (directorul, scriitorul și editorul Tritonic), Prof. Univ. Dr. Gabriel Jderu, Prodecan al aceleiași facultăți, Dr. Angelica Marinescu (autoarea cărții „Sociologia alimentației”), scriitori de ficțiune – doamna Lucia Verona, din partea căreia am primit și un autograf prețios, doamna Anamaria Ionescu, domnul Michael Hăulică și domnul Dănuț Ungureanu, studenți și prieteni.

De la stânga la dreapta: Gabriel Jderu, Doru Buzducea și Bogdan Hrib
Prof. Univ. Dr. Doru Buzducea, acordând autografe
Dr. Angelica Marinescu, acordând autografe
Doamna Lucia Verona, acordând autografe
Scriitorii Michael Hăulică (stânga) și Dănuț Ungureanu (dreapta)
Cărțile generației tinere de scriitori SF & Fantasy: Alexandru Lambă, Liviu Surugiu și Aurel Cărășel.
Bogdan Hrib, omul din spatele Grupului Editorial Tritonic

Pe lângă onoarea de a participa la acest eveniment și de a îi cunoaște pe acești oameni minunați, vă anunț cu bucurie că după Paște aștept să primesc al doilea tiraj al romanului Șase păpuși Matrioșka, roman pe care îl veți găsi în premieră pe rafturile Books & Co.

Îi mulțumesc lui Bogdan Hrib pentru invitația la lansarea librăriei Books & Co. și pentru propunerea de a găzdui acolo și romanul meu de debut!