Dacă aș scrie o povestire scurtă despre ziua de ieri, nu ar fi deloc credibilă... O zi cum alta n-a fost în ultima perioadă, cu ghinioane peste ghinioane, întârzieri, mașini stricate, lipsă curent, implicit lipsă bluze și cămăși călcate, trafic "heavier than usual" conform Waze și... fără oameni dragi la lansare, datorită orei deloc prietenoase cu noi toți. Dacă vă interesează câți litri de apă plată sunt necesari să speli un păr ca al meu, vă pot comunica: aproape 20. :))

Cu toate acestea, am reușit să rămân calmă și zâmbitoare, să ajung la timp la Gaudeamus, la standul Editurii Tritonic și să întâmpin cei 30-40 de prieteni care m-au susținut acolo. Am primit flori, am avut emoții pe final, am oferit autografe, am râs, am glumit și ne-am simțit excelent.

Mam a transmis live pe facebook evenimentul, mai jos puteți viziona cea de-a doua parte, cu tot cu cele 4 minute proprii de faimă.

Le mulțumesc lui Bogdan Hrib, Mike Hăulică și Petru Berteanu pentru prezență și susținere! Mă bucur că acum fac parte - oficial! - din marea familie de oameni faini, cu cărți publicate la Editura Tritonic! După cum a povestit și Bogdan la eveniment, începutul relației noastre a fost atipic, dar sunt fericită că am publicat la Tritonic și că el mi-a editat romanul!

Până acum nu am declarat-o public, pentru că am dorit să fie oficial, în pagina de mulțumiri, dar sunt deosebit de onorată că Florin Stanciu și Corina Icală m-au ajutat ca "Moarte în Peru" să fie completă, și mândră că soțul meu, Daniel Chindea, mi-a creat site-ul de față, noua mea imagine în online.

Florin este genetician, biolog, criminalist și autor de SF, iar ajutorul lui în a crea o lume credibilă din punct de vedere criminalistic a fost de neprețuit. Exact cum am spus și la lansare, scriu ficțiune, dar totul trebuie să fie corect și real: procedurile, acțiunile polițiștilor, consecințele. Totul.

Corina este viitoarea mea cumnată și pentru că ilustrația de la "Șase păpuși Matrioșka" a fost exact așa cum am gândit-o, am rugat-o să o realizeze și pe cea de-a doua. A surprins încă o dată gândurile mele, coperta fiind altfel.

Daniel este Daniel. Fotograf, lector în fotografie, creativ, IT-ist, tată, soț...

Finalul? Am cartea în mâini, cu autograf (fiindcă Dani a cumpărat-o special să îi ofer autograf), am avut familia și prietenii aproape, chiar dacă au fost departe, au fost câteva ore minunate, care încheie o etapă de aproape 9 luni de muncă.

Vă mulțumesc tuturor, vă invit să citiți un fragment din roman și dacă vă place, să îl cumpărați, de aici sau de pe site-ul Editurii Tritonic.

PS: le mulțumesc și fetelor care au venit astăzi și m-au așteptat să le ofer un autograf!

PS2: Îi mulțumesc mult și lui Gigi, care a venit de fiecare dată cu inima deschisă și a realizat materiale video la evenimentele mele!

Mai jos aveți fotografiile realizate de Dani.

Eu și Bogdan Hrib, Directorul Editurii Tritonic
Măriuca
Cristina și doamna Vali Mihăilă
Mam și Liuța, Măriuca și Mihăiță
Ileana, Florin și Liviu
De la stânga la dreapta: Bogdan Hrib, subsemnata, Michael Hăulică și Petru Berteanu
Mam în stânga, care făcea live pe facebook
Bogdan Hrib, subsemnata și Michael Hăulică
Măriuca și Mihăiță, Roxana și Robert, Mihaela și Alex, Andreia, Liviu
Măriuca
Eu și Bro
Șase păpuși Matrioșka - un volum din primul tiraj, un volum din al doilea, Moarte în Peru și păpușa Matrioșka primită cadou de la Alina
Florile primite în dar de la doamna Mihăilă