M-am gândit ca anul acesta să împart poveștile de la Gaudeamus în două "volume".

După un drum de aproape două ore... deh, vineri seară în București... am ajuns la standul Tritonic, pentru a mă alătura celor 17 scriitori cu care împart paginile singurei antologii noir din România. Este vorba despre "Noir de București", coordonată de Bogdan Hrib, o antologie care a prins excelent la public, încă din primele zile de târg. Am oferit foarte multe autografe, toate personalizate, și am revăzut oameni dragi.

Povestea mea, "Întâmplări anodine", este singura poveste de dragoste (noir) din volum. Chiar dacă este penultima, sunt convinsă că cei 16 autori dinaintea mea vă vor suscita interesul până la pagina 495, unde veți găsi câteva cuvinte despre mine, scrise de Bogdan Hrib, directorul Editurii Tritonic.

Primul volum din seria "Angela Brumaru", deja bine-cunoscut vouă, a avut un mare succes, toate exemplarele epuizându-se rapid. Ceea ce mă bucură peste măsură. În primul rând, fiindcă a trecut un an de la lansarea acestuia, tot la Gaudeamus, dar mai mult pentru că am reușit să demonstrez că sunt un autor ce are un cuvânt de spus în policier-ul românesc contemporan. După aceste ultime afirmații, este posibil să fiu acuzată de infatuare, dar am ajuns într-un moment în care conștientizez cine sunt, ce pot și, mai ales, ce vreau. Și nu mi-este frică să mă laud, dacă simt că merit acest lucru. :)

Fotografia de mai jos este realizată vineri, când mai erau câteva exemplare din "Moarte în Peru".

Nici la acest eveniment nu am ratat discuțiile cu scriitori dragi și nici selfie-urile, după cum veți vedea în imaginile de mai jos. Petru Berteanu, Dan Rădoiu, Mirela Oprea și Teodora Matei.

Pregătesc deja al doilea "volum" al articolului de față, dar până atunci vă invit să vă delectați cu antologia "Noir de București". O puteți comanda chiar de pe site-ul meu, adică de aici. Va pleca către voi cu autograf personalizat și un mic cadou din partea mea.