Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!
X

Jinx

"Jinx" este o povestire scurtă scrisă în ritm alert, pe alocuri amuzantă, pe alocuri dramatică, ce însoțește cafeaua de dimineață sau drumul până la birou. "Jinx" aruncă o perspectivă diferită asupra lucrurilor ce uneori par banale, dar care fac parte din viață.

cumpără carteacitește un fragment

descriere

"Televiziunile și ziarele m-au poreclit fata ghinionistă, iar Vladimir îmi spune de atunci Jinx!" "Jinx" este o povestire cu final fericit despre destinul unei tinere ghinioniste, care primește două lovituri de la viață, dar găsește, totuși, puterea de a zâmbi și a merge mai departe. "Jinx" a fost una dintre păpușile din romanul "Șase păpuși Matrioșka", însă povestea merita un rol distinct.

3 recenzii

  • Participantă la un joc de tip Big Brother, o tânără este înjunghiată de un concurent. Procesul de recuperare este lent, dureros şi lasă sechele psihice. Dar, în cele din urmă fata o ia de la capăt. Unii oameni par a avea, însă, un destin cu un simţ al umorului aparte. Frumos scrisă, cu talent. Recomand.

  • Mi-a plăcut romanul, mi se pare că e foarte tare că ai reușit să scrii o primă carte așa reușită. Îmi place mult stilul în care scrii, neîncarcat și explicit, nu face cititorul să piardă timpul cu descrieri și detalii plictisitoare sau fără rost. Și Jinx a fost funny, prea scurtă însă… Aștept următoarele tale creații cu mare interes! Felicitări încă o dată!

    Irina
  • Buna dimineata, mi-a placut! Multumesc!

    Mirela
cumpără acum

Preț: 5.00 lei

Acest e-book este disponibil în varianta pdf. La cerere, și fără costuri suplimentare, îți pot trimite variantele mobi pentru Kindle sau ePub. pdf: 2.518 cuvinte. design interior și de copertă: thesquare.photo copyright © Silvia Chindea, 2015. Toate drepturile sunt rezervate.

Modalități de plată și retur

Card sau transfer bancar. Cărțile electronice (e-books) sunt considerate excepții de la retururi, deoarece legislația în vigoare le consideră servicii.

Termeni și condiții