Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!
X

Jinx

"Jinx" este o povestire scurtă scrisă în ritm alert, pe alocuri amuzantă, pe alocuri dramatică, ce însoțește cafeaua de dimineață sau drumul până la birou. "Jinx" aruncă o perspectivă diferită asupra lucrurilor ce uneori par banale, dar care fac parte din viață.

cumpără carteacitește un fragment

descriere

"Televiziunile și ziarele m-au poreclit fata ghinionistă, iar Vladimir îmi spune de atunci Jinx!" "Jinx" este o povestire cu final fericit despre destinul unei tinere ghinioniste, care primește două lovituri de la viață, dar găsește, totuși, puterea de a zâmbi și a merge mai departe. "Jinx" a fost una dintre păpușile din romanul "Șase păpuși Matrioșka", însă povestea merita un rol distinct.

4 recenzii

  • Participantă la un joc de tip Big Brother, o tânără este înjunghiată de un concurent. Procesul de recuperare este lent, dureros şi lasă sechele psihice. Dar, în cele din urmă fata o ia de la capăt. Unii oameni par a avea, însă, un destin cu un simţ al umorului aparte. Frumos scrisă, cu talent. Recomand.

  • Mi-a plăcut romanul, mi se pare că e foarte tare că ai reușit să scrii o primă carte așa reușită. Îmi place mult stilul în care scrii, neîncarcat și explicit, nu face cititorul să piardă timpul cu descrieri și detalii plictisitoare sau fără rost. Și Jinx a fost funny, prea scurtă însă… Aștept următoarele tale creații cu mare interes! Felicitări încă o dată!

    Irina
  • Mulțumesc pentru povestirea JINX. Mi-a plăcut. Am citit romanul ȘASE PĂPUȘI MATRIOȘKA, care mi-a plăcut foarte mult și ca urmare am comandat și romanul MOARTE ÎN PERU. Sunt deja fanul dvs. Îmi place enorm stilul dvs. reconfortant și documentat în același timp, dar plin de mister și suspans.

    Paul
  • Buna dimineata, mi-a placut! Multumesc!

    Mirela
cumpără acum

Preț: 5.00 lei

Acest e-book este disponibil în varianta pdf. La cerere, și fără costuri suplimentare, îți pot trimite variantele mobi pentru Kindle sau ePub. pdf: 2.518 cuvinte. design interior și de copertă: thesquare.photo copyright © Silvia Chindea, 2015. Toate drepturile sunt rezervate.

Modalități de plată și retur

Card sau transfer bancar. Cărțile electronice (e-books) sunt considerate excepții de la retururi, deoarece legislația în vigoare le consideră servicii.

Termeni și condiții