Romanul Șase păpuși Matrioșka se află la a doua ediție și la cel de-al treilea tiraj, la doi ani după lansarea oficială. Iar eu recunosc că nu pot fi mai mândră și mai fericită de-atât! :)

După prezența de la Gaudeamus 2017, atât cu acest roman, cât și cu Moarte în Peru și o povestire în antologia Noir de București, iată că începutul de an mă prinde la Buzău, unde voi onora invitația lui Mugur Cornilă de a participa la o întâlnire cu cititorii buzoieni.

Întâlnirile de genul acesta poate par plictisitoare din exterior, dar pentru că îi voi avea alături pe Marian și Mugur, sunt convinsă că discuțiile despre scris și literatura polițistă contemporană numai așa nu vor fi. Dacă citiți descrierea de pe facebook - cititorii buzoieni vor putea sta de vorbă cu Silvia Chindea, una dintre foarte puținele scriitoare contemporane de literatură polițistă, un om cu o personalitate puternică și exotică deopotrivă, dar și cu o energie debordantă - vă dați seama că va fi o provocare pentru mine să mă ridic la nivelul prezentării. :)

Detalii despre eveniment găsiți pe pagina dedicată, de unde vă invit să dați share & love.

Am povestit despre prima întâlnire culturală din 2018, acum să vorbim și despre cadouri, nu-i asa? :)

Intrarea la evenimentul de carte este liberă, locurile sunt limitate, dar zece participanți vor beneficia de acces gratuit la concertul Direcția 5 & Alina, ce va avea loc tot sâmbătă, începând cu ora 20.00, în Clubul No Limit. Deci vă puteți anunța toți prietenii din Buzău și împrejurimi că pe 20 ianuarie va fi o zi specială, cu o carte bună (foarte bună, chiar, dar nu mă credeți pe cuvânt, citiți-o!) și o muzică și mai bună. Detalii despre concert găsiți aici.

PS: am menționat că scriu autografe unice, ce au stat la baza multor prietenii frumoase?