Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!
X

Cursă contra-cronometru

Toată lumea este curioasă de ce Angela Brumaru, protagonista romanului "Moarte în Peru" a fost trimisă în America de Sud. Versiunea oficială este că trebuie să afle de ce virusul Zika nu a făcut nicio victimă în Peru. Versiunea neoficială... în următoarea nuvelă.

cumpără carteacitește un fragment

descriere

"Cursă contra-cronometru" o surprinde pe Angela Brumaru într-o cursă prin București, aceeași Angela care pleacă o săptămână mai târziu în Peru și care dezleagă misterul crimelor din Nazca. Ea a intrat în posesia unor documente care demască o preluare ilegală a unei companii și este urmărită de oameni periculoși. O nuvelă ce se termină cu "happy end"... sau nu?

2 recenzii

  • Acum am terminat nuvela :) Mă și vedeam pe străzile alea din București... Captivantă, as usual. I loved it! Promit să îți scriu și un review la Moarte în Peru, doar să mă liniștesc puțin cu jobul. Te pup și aștept noua carte!

    Alina
  • Bună, Silvia! Și UAU!!!! Foarte frumos scrii! Am citit pe nerăsuflate și am văzut cu ochii minții toată acțiunea, personajele, am trăit toată nebunia alături de --Paula--, mi-a plăcut tare mult! Ai un stil foarte vizual și fain! Felicitări! Te pup, Laura!

    Laura
cumpără acum

Preț: 10.00 lei

Acest produs conține trei variante de e-book: mobi, epub, pdf, putând astfel să citești nuvela pe mai multe dispozitive electronice, fără costuri suplimentare. mobi (Kindle): 4.624 cuvinte; ePub: 35 pagini; PDF: 35 pagini design interior și de copertă: thesquare.photo copyright © Silvia Chindea, 2017. Toate drepturile sunt rezervate.

Modalități de plată și retur

Card sau transfer bancar. Cărțile electronice (e-books) sunt considerate excepții de la retururi, deoarece legislația în vigoare le consideră servicii.

Termeni și condiții