Ah, ce mi-a plăcut acest 2015! Un an cum rar întâlnești. Este anul în care am avut foarte multe realizări profesionale. Mi-aș fi dorit să fie și anul în care public Șase păpuși Matrioșka, dar din motive independente de mine nu a fost (tragedia din Colectiv și apoi aglomerația de final de an la tipografie și legătorie). Nu-i nimic! La cât am așteptat, chiar nu mai contează o lună în plus sau în minus.

Pentru mine oricum a fost un an de cotitură, pentru că am avut curajul de a îmi urma pasiunea de a scrie povești polițiste, pasiune veche de mai bine de 20 ani. Am avut curajul de a învăța lucruri noi, de a face cercetare în mai multe domenii (medical, juridic, monahal, procedural etc.) și de a surprinde în cuvinte imaginile pe care le-am văzut cu ochii minții.

2015 este anul în care am pus bazele comunității mele din social media și anume:

Am 377 like-uri pe pagina de facebook în română și 52 pe cea în engleză
Am 167 de prieteni care îmi urmăresc contul de instagram (comentarii exclusiv în engleză) și puțin peste 200 de prieteni care s-au înscris la newsletter. Mai jos puteți vedea fotografiile care au strâns cele mai multe like-uri din partea lor anul acesta.
Am 54 de prieteni care îmi urmăresc contul de twitter (exclusiv în engleză)
Pe site am avut în ultimele 3 luni (de când am setat Google Analytics) mii de vizualizări și mii de vizitatori unici
Ultimul punct, poate și cel mai important: am avut sute de pre-comenzi ale romanului Șase păpuși Matrioșka, în condițiile în care este primul roman pe care îl public, într-un domeniu destul de dificil, care necesită multă pregătire, atenție la detalii, cercetare și un stil propriu de a pune lucrurile în scenă. Și este publicat în regim independent, tocmai pentru a îl vedea publicat la sfârșitul lui 2015 – începutul lui 2016 și nu după ce îl voi fi terminat deja pe al doilea, sau poate chiar al treilea. 

În 2016 îmi doresc:

– să scriu mai multe povestiri scurte, unele pe care să vi le dăruiesc aici, pe blog, altele pe care să le includ în newsletter-ele către voi

– să trimit la tradus și apoi să public versiunea în engleză a romanului Șase păpuși Matrioșka

– să termin de scris cea de-a doua carte (nu are încă titlu) și poate să o public

– să depășesc pragul de 500 de like-uri pe facebook-ul în română și de prieteni care vor să primească newsletter-ele mele

– să fim sănătoși cu toții

La mulți ani, vă trimit gânduri bune!