Eu zic că este clar pentru toată lumea! :) Cel de-al doilea roman al subsemnatei va fi lansat cu o pisică neagră pe copertă, adică sigla Colecției Mystery&Thriller a Editurii Tritonic. Vineri acum, pe 18 noiembrie, ora 5 p.m., parter, standul 19. Intrați, mergeți drept și... o să mă recunoașteți voi!

Parcă pentru a-mi demonstra că nu e bine să fii autor de unul singur decât atunci când scrii, Dănuț Ungureanu lansează un roman care se adresează scriitorilor în devenire, în care dezvăluie rețetele sale creative. Lui Dănuț îi puteți smulge un autograf imediat după lansarea mea, adică vineri, ora 17.45.

Chiar dacă este Directorul și Editorul de la Tritonic, Bogdan Hrib este scriitor. Pentru că s-a ocupat să promoveze "tinerele talente" pe care le-a adus la Tritonic, lui Bogdan i-a luat ceva mai mult timp pentru a lansa ultimul volum din seria "Stelian Munteanu", cel de-al cincilea, dar l-a finalizat! :) Romanul "Patimile doamnei ministru" va fi lansat la Gaudeamus, sâmbătă 19 noiembrie, ora 17.00.

Ca de obicei, cel puțin în ultimul an, de când fac parte din "gașca Tritonic", Bogdan nu își păstrează scena doar pentru el, ci o împarte cu doamna Lucia Verona, care lansează romanul "Moartea vine la premieră".

Știu că voi, cei care mă citiți, apreciați poveștile polițiste, dar cu siguranță vă pregătiți pentru cadourile de Crăciun. Mai ales că toate cărțile vor avea preț special de lansare. Deci, ca să vă tentez pe deplin să vizitați standul Editurii Tritonic, vă mai spun că acolo va avea loc și lansarea romanului SF "Galaxia Sudică 2 - Cascada de neon" de Aurel Cărășel (sâmbătă, ora 16.00) și lansarea romanului de dragoste "Irina" de Adina Speteanu (sâmbătă, ora 13.00).

Eu sunt fericită că îi voi avea alături la lansare pe Michael Hăulică, Petru Berteanu și Bogdan Hrib, fiindcă sunt convinsă că emoțiile mele vor atinge cote înalte. :)

Dacă locuiți în afara Bucureștiului sau nu reușiți să ajungeți vineri, vă mai spun doar că puteți comanda noul meu roman începând cu luni, 21 noiembrie, pe site-ul meu sau al Editurii Tritonic, la prețul special de 36 de lei.

Primele 500 de volume vor fi trimise cu autograf și vor fi însoțite de un cadou tematic, un magnet personalizat realizat în exclusivitate pentru voi.

Moarte în Peru este plin de exotism și mister, o poveste de azi într-un ținut de departe, un roman pe care îl veți citi cu mare plăcere, curiozitate și nerăbdare până la ultima pagină.
- Bogdan Hrib -