Acest site folosește cookies pentru funcționare. Navigând în continuare îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe!
X

Numărul 5

"Numărul 5" este prima mea colecție de nuvele și povestiri de suspans și polițiste. 5 povești foarte diferite, care te vor arunca într-un carusel de emoții și te vor pune pe gânduri. Patru dintre ele îți vor prezenta un altfel de București, surprinzător și atipic chiar și pentru cei care locuiesc aici.

cumpără carteacitește un fragment

descriere

Cum am ales povestirile și nuvelele din această primă colecție? Una dintre ele ar fi trebuit să facă parte din romanul "Șase păpuși Matrioșka", dar am simțit că locul ei este în altă parte. Împletește umorul cu dramatismul și aruncă o perspectivă diferită asupra lucrurilor ce uneori par banale, dar care, de fapt, sunt doar bucăți din viață. Cea de-a doua o are ca personaj central pe Angela Brumaru, protagonista din romanul "Moarte în Peru", care aleargă pe străzile din Centrul Vechi al Bucureștiului, într-o cursă contra-cronometru pe viață și pe moarte. A treia este o poveste de dragoste reală, care nu s-a întâmplat niciodată. Cea de-a patra este o nuvelă polițistă clasică, cu o crimă, indicii, suspecți și un modus operandi original. Ultima, cea care a dat și numele acestei colecții, este o nuvelă bazată pe o întâmplare adevărată. Am scris-o întrebându-mă ce am face eu și mama mea într-o asemenea situație, ce am spune și cum am reacționa. Mam a plâns la final, semn că am reușit să surprind emoțiile pe care le-am avea într-o situație similară.

1 recenzii

  • Fiecare nuvelă sau povestire din această primă antologie mi-este dragă. Le-am scris cu pasiune și îmi doresc să se simtă emoțiile generate de aceste povești. Îi mulțumesc lui Mugur Cornilă pentru sprijin și ajutor în redactarea, tipărirea și promovarea acestei cărți.

    Subsemnata
cumpără acum

Preț: 25.00 lei

EDITURA EAGLE Colecția "Suspans" copertă: Mihai Moldoveanu editor: Mugur Cornilă tehnoredactare: Editura Virtuală (www.edituravirtuala.ro) servicii editoriale: Editura Virtuală Copyright © 2019 Silvia Buzori Copyright © Editura Eagle pentru ediţia 2019 Toate drepturile sunt rezervate. număr pagini: 126 format: 13 x 20 cm. copertă paperback ISBN 978-606-879-010-7

Livrare și costuri

Livrare în România

  • Curier rapid 15 lei
  • Poșta Română 15 lei
  • Livrare gratuită în București.

Livrare internațională

  • Curier rapid sau coletărie (anumite orașe) – preț aproximativ 10 Euro
  • Poșta Română – preț aproximativ 50 lei

Costurile de transport se adaugă la prețul total al produselor comandate și se regăsesc pe bonul fiscal și/sau factura de achiziție.

Preț: 20.00 lei

Acest produs conține doua variante de e-book: mobi și epub, putând astfel să citești cartea pe mai multe dispozitive electronice, fără costuri suplimentare. număr pagini: 126 ISBN: 978-606-879-010-7 copertă: Mihai Moldoveanu editor: Mugur Cornilă tehnoredactare: Editura Virtuală (www.edituravirtuala.ro) servicii editoriale: Editura Virtuală Copyright © 2019 Silvia Buzori Copyright © Editura Eagle pentru ediţia 2019 Toate drepturile sunt rezervate.

Modalități de plată și retur

Card sau transfer bancar. Cărțile electronice (e-books) sunt considerate excepții de la retururi, deoarece legislația în vigoare le consideră servicii.

Termeni și condiții